Tidligere Fløysbonnmusikaler
1988: Det hele startet med et to-dagers tverrfaglig prosjekt "Krig og fred". Et 20-talls ungdommer lagde en minimusikal som de kalte "Lett å si".  
1989: Så startet selve Fløysbonnmusikalen med "Papagayaekspressen".  Ungdommer på sydentur, aidsfrykt og kondomer var stikkordene.  
1990: Neste år kom "Pearl - Janis Joplin". Med Fløysbonns egen Janis i hovedrollen (Anita Gjengaard), var det aldri tvil om hva som skulle settes opp i 1990. 
1991: Oppsetningen "Kjære Landsmenn" av Ole Paus var bygget opp rundt fremmedfrykten til våre innvandrere, og mørkhudede Urmilla nådde langt inn i sjelen til de fleste i salen. I tillegg fantes det en Mathias Iversen.
1992: Ole Paus musikalen "5000 ungdommer - en revy på liv og død", satte ungdom og trafikk på dagsorden. Et allsidig ensemble hvor dansen for alvor kom på banen, både klassisk og jazz-ballett. Vår første ordentlige dansemusikal.
1993: Litt nedtur "Grease" var den neste, det ble en kjempefin forestilling, faktisk en av de vi er mest fornøyde med selv om vi av rettighetsmessige årsaker bare fremførte den en gang som skoleforestilling for Fløysbonn. 
1994: Vi skriver det selv "Opptaksprøven" var egentlig en Fame-variant med opptakskrav for å komme inn på talentskolen. Vi hadde så mange forskjellige talenter dette året så stykket ga seg selv. Ikke minst Marius Kristiansen på gitar.
1995: Den påfølgende musikalen var "Mandy's", en ekte Flashdance-historie. Hva annet kunne vi gjøre når freestyle-norgesmester Nina Dehle var i ensembelet? Mange husker nok også Klaus Enger. Nå smaker det virkelig av fugl.
1996: Lære(r)tiden er snart over. "Soul City" ble en forrykende soul-fest med høy musikalsk verdi. Knakende gode musikere som gikk nesten til topps i NM i rock det påfølgende år.
1997: Fløysbonn's 9. ble en urpremiere. Med "Rockin' Cinderella" kunne Fjeldstad og Dancke presentere en helt nyskrevet musikal over eventyret om Askepott. Samtlige tekster og melodier var selvskrevet, og det var en utrolig opplevelse å se hvordan elevene tok  musikalen på alvor. Irja Ratikainen i hovedrollen med flotte ballettinnslag.
1998: Så var det klart for 10-års jubileum med Fløysbonnmusikalen. «Ike & Tina». Den var skreddersydd til Rita Ramos og Michael Wood. I tillegg hadde vi nok en sangfugl i Astrid M. Bøhn. Glimrende musikere også dette året.
1999: Dette var show! «St. Sunniva» var en fabelaktig «Sister act» affære med et velklingende nonnekor og mange flinke jente-sangsolister. 9 munker utgjorde orkesteret, og Kathrine Johnsen sjefet rundt med nonner og rampete ungdommer.
2000: Snakk om "Blues Brothers 2000"! "Elmore Street" var et oppkok av de to filmene og The Blue Boys stod ikke langt tilbake for sine forbilder. Tom Vidar Nøkleby og Henrik S. Dagfinrud imponerte stort sammen med et meget blues-svingende band.
2001: Woodstock ble en stor musikal i ordets rette forstand. Den varte nesten to timer, og vi brukte i tillegg 8. klassinger som hippiestatister. En skikkelig opplevelse for gamle hippier!
2002: Girls, girls, girls. Dette var den artige historien om 5 jenter som skapte den mestselgende gruppen i England siden the Beatles, nemlig the Spice Girls. I Fløysbonnversjonen er også bandet besatt med jenter!
2003: Nøjesmaskinen - ABBA. Et tv-program om en av verdens største popgrupper, live fremført i Kolbotn kino. Skikkelig ABBA-sound, og hovedpersoner som likner! 
2004: Bonn Aid. Akkurat som Band Aid barae 20 år senere. Vi samarbeidet med Frelsesarmeen og samlet inn kr. 86.600,- til hiv-smittede barn i Swaziland!
2005: Close to you var historien om The Carpenters. Åshild Saastad var Karen Carpenter, og særlig voksengeneraasjonen falt for denne oppsetningen som lærerne mente var en av de aller beste musikalene. Dette er vår siste oppsetning i Kolbotn Kino.
2006:   Hitsville, historien om Motown recording company, og debut for Fløysbonnmusikalen i Kolben.. Mange fargede elever i sentrale roller gjorde denne forestillingen veldig troverdig.  Sjelden har vi hatt så mange elever med ekte soul-innlevelse i stemmen. Rasisme var også en del av musikalen.
2007:  High school P.A. hentet handlingen fra filmen og tv-serien "Fame". Sjelden har vi spilt et så krevende repertoar, og her var det også gutter som virkelig kunne synge! Marte på bass var bare ubetalelig, og denne gjengen hadde to-siffret antall med 6-ere....
2008:  My school musical var en historie hvor vi hentet særdeles mye inspirasjon fra Disney Channel og High School Musical 1. Elevene gjorde meget gode  prestasjoner av Troy & Gabriella, Ryan & Sharpay. og våre kulisser og kostymer var flottere enn noen gang tidligere.
2009:  You are the music in me var en historie hvor vi nok en gang hentet  inspirasjon fra Disney Channel. Denne gangen fra High School Musical 2 og filmen om The Cheetah Girls i Spania. . Mange dyktige sanfere denne gangen og duetter og kvartetter som låt meget bra.
2010:  Hunt's Point  er en musikalversjon av filmen "Honey" med Jessica Alba. Vi hadde vår egen Jessica i Elin, og denne gangen leverte vi et ordentlig fint teaterstykke med masse god musikk og dans. 2. års gitarist Adrian er nok den beste vi har hatt siden Marius i 94.
2011: Jump to the rhythm er nok en musikalverson av en film: "Jump in". Vi ønsket å prøve oss på ordentlig dobbeltau-
hopping, og i tillegg arrangere en ekte boksekamp. Vi bygde en boksering og både gutter og jenter bokset!
2013: Rockeprinsessene. Rockejenter med ekte driv!. Det virker som om et år i dvale har vært av det gode. Fløysbonnmusikalen fremstår som enda mer strømlinjeformet uten å ha mistet det ungdommelige og umiddelbare. Magien blir ikke mindre ved at alt flyter.
2014: Papagayaekspressen
Fløysbonnmusikalen har klart det igjen: Jubileumsforestillingen "Papagayaekspressen 2014" oppsummerer og imponerer.
2015: Oppegårdeventyret
100 år på 90 praktfulle minutter!
2016: Glee Club Fløysbonn, sesong 1.

​2017: Glee Club Fløysbonn, sesong 2.

Startside
03: ABBA
01: Woodstock
05: Close to you
06: Hitsville
04: Bonn Aid
02: Spice Girls
07: High school P.A.
97: Rockin' Cinderella
96: Soul city
00: Elmore street
99: St. Sunniva
98: Ike & Tina
08: My School Musical
95: Mandy's
94: Opptaksprøven
93: Grease - light
92: 5000 ungdommer
91: Kjære Landsmenn
89: Papagayaekspressen
90: Pearl Janis Joplin
09: You are the music in me
10: Hunt's Point
11: Jump to the rhythm
Fløysbonn skole 25 år! (1995)
13: Rockeprinsessene
14: Papagayaekspressen 2014
15: Opppegårdeventyret
16: Glee Club Fløysbonn s.1
17: Glee Club Fløysbonn s. 2
18: Glee Club Fløysbonn s. 3
19. Route 66
20. Rock the Boat
21. A Kind of Magic...
22. Sweet Caroline
23. Showstars