Fløysbonnmusikalen
2007 presenterer:
Fløysbonnmusikalen 2007 handler om “High School for the Performing Art” i 46th street på Manhatten. Skolen eksisterer den dag i dag nå under navnet La Guardia High School www.laguardiahs.org/home.html . Siden 1984 har de holdt til i New York Lincoln senter for Performing Arts, men fortsatt utdannes unge, lovende talenter til morgendagens kunstnere. Det var nettopp historien om de mange, unge talentene fra High School P.A. som inspirerte Allan Parker til å lage filmen ”Fame”. Vi har latt oss inspirere til å lage en musikal.

Årets musikal er en slags speilvendt historie av Tv-serien ”Fame” som gikk som en farsott verden over fra 1982 – 1987. Tv-serien var basert på filmen ved samme navn som hadde premiere i  1980. Filmen ble nominert i utallige kategorier og er pr. i dag den eneste filmen som har mottatt 2 Oscar for beste film-melodi.  Dette gjaldt da for tittelsporet ”Fame” og pianoballaden ”Out here on my own”. Det var Allan Parker som regisserte filmen, mannen bak bl.a. ”Bugsy Malone”, ”The Wall”, Evita", "The Commitments” m.fl.
Startside

High School P.A.
"Imponerende, Fløysbonnelever. Fløysbonnelevene har nok en gang satt op en fantastisk musikal... de gjør forestillingen til en uforglemmelig opplevelse.... Det er bare å ta av seg hatten nok en gang for en glitrendde forestilling fra Fløysbonn". (Lokalavisen).
"Fløysbonn-Fame. De unge musikerne, sangerne og danserne imponerer i Fløysbonnmusikalen "High School P.A. De unge musikerne spiller oss elegant gjennom 15 låter... Det synges med innlevelse og sjel, og her er talent i mengder, og stemmer vi nok kommer til å høre mer av... Det er et grundig, gjennomarbeidet sceneprodukt som leveres".
(ØB, les hele artikkelen).

Se video fra High School P.A.